Louter winst seniorenteams WIK

Op foto: Nicola Nicolic, Sander van Doorn en Joël Allemekinders.

Op foto: Nicola Nicolic, Sander van Doorn en Joël Allemekinders.

Afgelopen weekend werden alle wedstrijden van de senioren van WIK in winst omgezet. WIK 1 maakte opmars in de poule door met 6-4 van Gispen te winnen. Alex de Hoop(3), Tim van Weerdenburg(2) en ook invaller Jan Willem Mur pakte een overwinning tegen de bezoekers uit Culemborg.

WIK 2 kreeg De Vaart uit Linschoten op bezoek en ook hier werd met 6-4 gewonnen. Dennis Goedegebuure, Jan Willem Mur en Wim Honkoop deden niet voor elkaar onder en wonnen ieder twee partijen.

WIK 3 boekte een royale zege tegen ONI uit IJsselstein. Justus Romijn(2), Jeroen Vermeulen(3) en Joost Zagt(3) waren verantwoordelijk voor de 8-2 einduitslag.

Jeugd

Het landelijke jeugdteam ontving HBC uit Heemstede in eigen huis. Nick van Dijk speelde zowel mentaal als technisch sterk en ging driemaal met winst aan de haal. Harriët Dubbink voegde het vierde punt in de 4-6 eindstand.

Het derde jeugdteam troefde SHOT uit Soest af met 6-4. De hoofdrol werd opgeëist door Sander van Doorn, die al zijn spannende partijen in winst omzette. Joël Allemekinders en Nicola Nicolic wonnen ieder een partij.

| 11 oktober 2015