Meisjes WIK maatje te groot voor Bijmaat

Fleur Hoogendoorn in actie.

Fleur Hoogendoorn in actie.

Het meisjesteam van WIK speelt dit seizoen voor het eerst in de starterscompetitie en wonnen in Huizen van Bijmaat met 5-0. Eline Gentenaar en Fleur Hoogendoorn waren een maatje te groot voor de thuisploeg.

Het derde jeugdteam van WIK deed goede zaken in Culemborg. Met 1-9 werd Gispen verslagen door winstpartijen van Sander van Doorn (3), Thijn Kroon (3) en Nicola Nicolic (2).

WIK 2 speelde gelijk tegen Bijmaat. Teun van Asselt (2), Wilger Versteegh (1) en Chiel de Hoop (1) waren tevreden met de 5-5 einduitslag.

Het eerste seniorenteam van WIK ging van start tegen VTV uit Nieuwegein. De hoofdrol werd opgeeist door Tim van Weerdenburg die zijn drie partijen verzilverde. Alex de Hoop en Johannes Fitzer wonnen twee partijen, waardoor WIK met 7-3 aan het langste eind trok.

Senioren 2 speelde met invaller Ben Funke tegen het sympathieke team van De Schans uit Montfoort. Jan Willem Mur (2) en Wim Honkoop (2) wonnen samen het dubbelspel en zagen dat het zesde en winnende punt binnen werd gehaald door Ben Funke.

| 21 september 2015