Ronald behaalt diploma tafeltennistrainer 2

De diploma's werden uitgereikt voor Marcel Kraa aan Arthur Boerman, Ronald Verleun, Arjan Hoogeweg en Jacintha de Hoop.

De diploma’s werden uitgereikt door jeugdbondscoach Marcel Kraa en Sundeep Singh aan Arthur Boerman, Ronald Verleun, Arjan van Vrouwerf en Jacintha de Hoop. Foto: Marcel Kraa.

Op zaterdagmiddag 2 mei deed Ronald Verleun zijn examen (Proeve van Bekwaamheid) in de speelhal van SVE in Utrecht. Ronald had vier spelers (Tim van der Leeden, Nick van Dijk, Wilger Versteegh en Teun van Asselt) uit Kockengen bereid gevonden om onderdeel te zijn van de groep waaraan training gegeven moest worden. Aan het einde van de examendag werden de diploma’s uitgereikt en werden de spelers van WIK door Ronald getrakteerd bij de Mac in Maarssenbroek.

| 5 mei 2015