WIK declasseert koploper Huizen

Op foto: V.l.n.r. Jorn Woltman, Nick van Dijk, Ivo de Hoop, Thijn Kroon en Nikola Nikolic

Op foto WIK 1 (links) en WIK 3 (rechts): V.l.n.r. Jorn Woltman, Nick van Dijk, Ivo de Hoop, Thijn Kroon en Nikola Nikolic

Na een 7-3 nederlaag in de eerste ontmoeting tegen Huizen, revancheerde WIK1 zich met een overtuigende 8-2 overwinning. Jorn Woltman bleef zowel in het enkelspel als in het dubbel met Nick van Dijk ongeslagen. Ivo de Hoop en Nick wonnen ieder twee partijen. Door deze klinkende overwinning bezet WIK de derde plaats in de eerste klasse.

WIK3 won met 8-2 van UTTC. Invaller Thijme Scherpenzeel won evenals Thijn Kroon twee partijen. De hoofdrol werd opgeëist door Nikola Nikolic, die zijn drie partijen en het dubbelspel verzilverde.

Bij de senioren stonden twee belangrijke wedstrijden op het programma. WIK2 moest minimaal acht punten behalen tegen concurrent Shot om zich te handhaven in de derde klasse. Dennis Goedegebuure, Jan Willem Mur en Wim Honkoop verloren hun doel geen moment uit het oog en wonnen acht partijen op rij, waarna de overige twee partijen aan de thuisploeg gelaten werd.

WIK4 had minimaal vier punten nodig om zich tot kampioen te kronen tegen concurrent ATC Almere. Alleen Ben Funke kon de druk aan en won twee partijen en het dubbelspel met Jeroen Vermeulen. Joost Zagt en Jeroen Vermeulen waren onfortuinlijk, waardoor het kampioenschap gevierd werd door de thuisploeg.

| 12 april 2015