WIK 1 boekt eerste succes

 

Nick van Dijk, Ivo de Hoop en Jorn Woltman

Nick van Dijk, Ivo de Hoop en Jorn Woltman

In de eerste klasse behaalde het gepromoveerde eerste jeugdteam van WIK een klinkende 7-3 overwinning op TTVN uit Nieuwegein. Hoogtepunt van de wedstrijd was de laatste partij van Ivo de Hoop die in vier games de sterkste speler van TTVN opzij zette. De andere partijen werden verzilverd door Jorn Woltman(3), Nick van Dijk(2) en het dubbelspel.

Het tweede team won met 6-4 van TTVN. Teun van Asselt won twee partijen, waarvan zijn laatste met 22-20 in de vijfde set. Xavier Chaigneau(2), Wilger Versteegh(1) en het dubbelspel leverde WIK de eindoverwinning.

WIK 3 speelde gelijk tegen Shot uit Soest. Invaller Sander van Doorn verloor zijn bloedstollende openingspartij, maar revancheerde zich in zijn twee overige partijen. Nikola Nikolic(2) en Thijn Kroon(1) zorgden voor de overige productie.

Senioren 2 heeft zichzelf een goede dienst bewezen door Huizen met 8-2 te verslaan. Jan Willem Mur(3), Dennis Goedegebuure(2) en Wim Honkoop(2) zullen alles uit de kast moeten halen om zich te handhaven in de derde klasse.

Bij WIK 4 speelde Justus Romijn de hoofdrol door ongeslagen te blijven tegen Vitac. Benny Funke(2) en Joost Zagt(2) bezorgde WIK een 7-3 overwinning in Wilnis.

| 23 maart 2015