WIK blij met verlengd contract Rabobank

Ronald Verleun en Ruud Kwakkenbos verlengen sponsorcontract tussen Rabobank en WIK.

Ronald Verleun en Ruud Kwakkenbos verlengen sponsorcontract tussen Rabobank en WIK.

Voorzitter Ronald Verleun heeft met Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos overeenstemming bereikt over een verlenging van het sponsorcontract. Het eerste contract werd in 1992 afgesloten, waarna de jeugdopleiding bij WIK enorm is verbeterd. De vereniging uit Kockengen bloeit nog steeds en steekt veel energie in de jeugd. Tim van der Leeden acteert op het hoogste niveau van Nederland en speelde dit weekend in Assen. In de halve finaleronde kwam Tim als winnaar van tafel en plaatste zich voor de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen in Panningen.

Groep 5 van De Wegwijzer was de laatste groep die getrakteerd werd op een clinic van Arthur Boerman en Ronald Verleun

Groep 5 van De Wegwijzer was de laatste groep die getrakteerd werd op een clinic van Arthur Boerman en Ronald Verleun

Basisscholentoernooi

Op vrijdag 27 februari organiseert WIK het jaarlijkse basisscholentoernooi. Ter voorbereiding hierop heeft WIK in de afgelopen drie weken met steun van Sportservice Midden-Nederland alle gymlessen van de drie basisscholen bezocht om een tafeltennisclinic te verzorgen.

| 9 februari 2015