WIK 1 voelt zich thuis in eerste klasse

Nick van Dijk, Ivo de Hoop en Jorn Woltman

Nick van Dijk, Ivo de Hoop en Jorn Woltman

De voorjaarscompetitie voor de junioren ging zaterdag van start. Promovendus WIK 1 liet zien dat zij thuishoren in de eerste klasse. WIK trof in Hoogland 1 allemaal tegenstanders die een kop groter waren. Dankzij drie winstpartijen van Jorn Woltman en twee overwinningen van Nick van Dijk werd een 1-4 achterstand tot 5-5 gelijkspel omgezet. Ivo de Hoop gaf goed partij, maar kwam in de beslissende fase nog iets tekort.

WIK 2 verloor van SVO uit De Meern met 3-7. Teun van Asselt 2, Chiel de Hoop 1 en dubbelspel Wilger Versteegh/Teun van Asselt.

WIK 3 ontving Hoogland 4. Sinds dit seizoen vormen twee spelers uit Woerden het derde team van WIK. Iedere wedstrijd krijgen zij versterking van een speler uit WIK 4. Nikola Nikolic won een partij en samen met Thijn Kroon won Nikola het dubbelspel.

WIK 4 trof Elan uit Baarn. Joël Allemekinders, Thijme Scherpenzeel en Stefan Smit wonnen ieder hun openingspartij, maar verzuimden deze 3-0 voorsprong te consolideren, waardoor een 3-7 nederlaag werd geleden.

| 2 februari 2015