Frank Struijk als vanouds clubkampioen bij WIK

IMG_1108a

V.l.n.r. Mark, Jan Willem, Frank, Timeas

Vorige week vrijdag werd bij WIK de clubkampioenschappen voor senioren georganiseerd. Na de loting waarbij 21 deelnemers in vier poules werden ingedeeld drongen acht spelers door tot de kwartfinales. In de daarop volgende halve finale strandden Peter Marijn, Nena Zantman, Benny Funke en Tim van Weerdenburg. Jan Willem Mur en Timeas Schim van der Loef streden streden om de derde prijs en deze werd door laatstgenoemde gewonnen. Frank Struijk en Mark Makkink lieten zien waarom zij in de finale stonden, maar Frank was in de beslissende derde set een maatje te groot voor zijn bekerteamgenoot. Frank Struijk stak zijn mening als toernooidirecteur niet onder stoelen of banken: “Het was een fantastisch toernooi met de gedroomde winnaar!”, aldus de kersverse kampioen.

IMG_1115

.

 

IMG_1116

.

 

IMG_1122

.

| 19 januari 2015