Makkink en Romijn veroveren WIK DavisCup

Deelnemers WIK Daviscup met Ruud Kwakkenbos in het middelpunt (met donkerblauwe WIK on TOUR trui.

Deelnemers WIK Daviscup met Ruud Kwakkenbos in het middelpunt (met donkerblauwe WIK on TOUR trui)

De tiende editie van de WIK DavisCup werd georganiseerd door Frank Struijk. Na de poulefase bereikte vier teams de halve finale. Dit betekende tevens het eindstation voor het duo Timeas Schim van der Loef/Tim van Weerdenburg  en het duo Alex de Hoop/Juran Hilhorst. De finale werd gewonnen door het team van Mark Makkink en Justus Romijn die in het beslissende dubbelspel iets sterker waren dan het team van Gerben Bouthoorn en Joost Zagt. Rabobank-directeur Ruud Kwakkenbos ontving uit handen van voorzitter Ronald Verleun een WIK on TOUR trui als waardering dat de Rabobank de trouwste supporter is van WIK.

De halve finalisten. Team Makkink/Romijn vs team Bouthoorn/Zagt.

De finale!

In het midden de winnaars!

 

Opnieuw een grote prijs voor Mark Makkink en Justus Romijn. Gerben Bouthoorn en Joost Zagt waren gevaarlijke outsiders, die zelfs 1 championshippoint gehad heeft.

 

 

| 14 december 2014