Agenda, coming up:

We gaan nu de winterstop in. Dus geen tafeltennis op dinsdag of vrijdag. Ook op vrijdag 2 januari is de zaal niet beschikbaar. Op dinsdag 6 januari is de eerste mogelijkheid om vanaf 17.00 uur een bal te slaan.
————-
Op vrijdag 9 januari organiseren we het OUDER-KIND Toernooi (aanvang toernooi 19.00 uur). Hier mag de (jeugd)speler zijn ouder, kind of familielid meenemen om een duo te vormen (andere combinaties zijn ook mogelijk, maar hier beslist de toernooileiding over). Vorig jaar werd Teun samen met Ad eerste. Ben benieuwd of Ad voor de Triple gaat. Wat mij betreft is iedereen welkom, dus als er meer deelnemers zijn die (opnieuw) willen kennismaken met tafeltennis, kom dan op 9 januari rond 19.00 uur naar de sporthal in Kockengen.
————-
Op 16 januari organiseert Frank Struijk de Open Clubkampioensschappen voor de senioren met voorgift (aanvang 20.15). Vorig jaar werd Nena Zantman eerste. In de finale versloeg zij Alex de Hoop.
————-
Een week later begint het competitieseizoen al weer. Wanneer Bowlen, WIKKERsport (tweede week maart), WIKkamp en andere activiteiten zijn, volgt…

| 14 december 2014