WIK sterkste in Midden Nederland

Het sterkste duocompetitieteam van Midden Nederland, v.l.n.r. Mark Makkink, Johannes Fitzer, Alex de Hoop en Frank Struijk.

Het sterkste duocompetitieteam van Midden Nederland, v.l.n.r. Mark Makkink, Johannes Fitzer, Alex de Hoop en Frank Struijk.

Dit najaarsseizoen ging voor het eerst de duocompetitie van start in Midden Nederland. Vijftig teams schreven zich in en werden ingedeeld in zes klassen. In de sterkste klasse liet het team van Frank Struijk, Alex de Hoop, Mark Makkink en Johannes Fitzer er geen twijfel over bestaan wie de sterkste formatie heeft. In de laatste wedstrijd walsten Mark en Alex met 5-0 over Gispen heen. WIK schrijft door dit kampioensschap historie en duikt binnenkort op als antwoord in een Triviant-vraag.

WIK 1 won met 10-0 van Laren1. Martin van Steijn, Tim van Weerdenburg en Frank Struijk waren een maatje te groot voor de bezoekers.

 Jeugd

WIK1 boekte een 8-2 overwinning tegen concurrent Huizen dit was ruim voldoende om als tweede te eindigen. Het team van Nick van Dijk, Ivo de Hoop en Jorn Woltman hopen door deze klassering volgend seizoen te promoveren naar de eerste klasse.

WIK2 bleef ongeslagen in de returnwedstrijden. Teun van Asselt denderde in sneltreinvaart driemaal over Huizen heen. Xavier Chaigneau won twee partijen en Chiel de Hoop bezorgde WIK de 6-4 overwinning.

| 30 november 2014