Hilversum wisselt koppositie met WIK

V.l.n.r. Harry van Dijk, Nick van Dijk, Ivo de Hoop, Jorn Woltman en Hans de Rijk.

V.l.n.r. Harry van Dijk, Nick van Dijk, Ivo de Hoop, Jorn Woltman en Hans de Rijk.

Het eerste jongensteam van WIK deed goede zaken door koploper Hilversum met 8-2 te verslaan. Door dit resultaat voert WIK het klassement aan in de tweede klasse. Jorn Woltman, Ivo de Hoop en Nick van Dijk speelden allen zeer overtuigend en dit leverde een verdiende 4-1 voorsprong op. Harry van Dijk en coach Hans de Rijk zorgden voor een continue focus op het verdere verloop, waardoor ook in de resterende partijen de gretigheid zegevierde.

Jongens WIK 1 in WIKshirts (Partytentverhuur Kockengen), direct na gewonnen wedstrijd.

Jongens WIK 1 in WIKshirts (gesponsord door Partytentverhuur Kockengen, Winkel De Hoop en Meetinglodge Kockengen), direct na gewonnen wedstrijd.

WIK 2 trof ook een team van Hilversum, maar keek na vijf partijen tegen een 1-4 achterstand aan. De overige vijf partijen werden door WIK in winst omgezet, waardoor de wedstrijd met 6-4 werd gewonnen. Teun van Asselt bleef ongeslagen. Chiel de Hoop en Xavier Chaigneau wonnen respectievelijk één en twee partijen.

WIK 4 vocht een titanenstrijd uit met Hilversum 9, maar trok met 4-6 uiteindelijk aan het korste eind. Wilger Versteegh behaalde twee winstpartijen. Stefan Smit en Sander van Doorn wonnen ieder een partij.

| 9 november 2014