Tim van der Leeden behaalt A-licentie in Hoorn

Tim met zijn eerste prijs en coach Nena

Tim met zijn eerste prijs en coach Nena

In Hoorn won Tim van der Leeden het ranglijsttoernooi bij de kadetten en bemachtigde hiermee zijn gedroomde A-licentie. Door dit resultaat schaart de 14-jarige speler uit Kockengen zich bij de vijftien beste spelers van Nederland in zijn leeftijdscategorie.

In de jeugdcompetitie boekte WIK 1 opnieuw een 2-8 overwinning op SVE uit Utrecht. Jorn Woltman en Nick van Dijk wonnen ieder drie partijen en Ivo de Hoop voegde hier twee partijen aan toe.

WIK 2 won met 4-6 van HTTC uit Houten. Een hoofdrol was weggelegd voor Teun van Asselt, die ongeslagen bleef in het enkelspel als in het dubbelspel met Xavier Chaigneau. Xavier en Chiel de Hoop bleven een tegenstander de baas.

WIK 3 behaalde een bewonderenswaardige 1-9 zege tegen TVP uit Putten. Xander den Hertog en Thijme Scherpenzeel waren beiden goed voor drie winstpartijen. David Sahakian gunde de thuisploeg het enige tegenpunt.

| 31 oktober 2014