We gaan weer beginnen!!!!

23 augustus 2014  WIK on tour op bezoek bij Kamerijck, Jesse (2e van rechts) wint WIK open met 62 slagen!

23 augustus 2014, WIK on tour op bezoek bij Kamerijck, Jesse (2e van rechts) wint WIK open met 62 slagen!

Geachte WIKKERS

Allereerst hoop ik dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad en alweer honger heeft naar de bal. Vrijdag ben ik wezen kijken bij de trainingsstage waar ik Thijme, Joël, Xander en Tim aan het werk zag. Xavier is het seizoen een week eerder al begonnen. Toen ik in de zaal was begon mijn tafeltennishart weer te bonken.

In het eerste halfjaar van 2014 werd het tweede seniorenteam verrassend eerste en debuteert dit seizoen in de 1e klasse. De overige teams van WIK hadden het lastig, maar als we een beetje trainen dan verwacht ik dat we wekelijks mooie en spannende wedstrijden beleven waar we als winnaar uit de strijd komen.

Het eerste WIK bekerteam behaalde een heel nette derde plaats (van de 120 teams). We troffen net één ronde te vroeg de uiteindelijke winnaar uit Baarn.

Start seizoen op dinsdag 26 augustus en de vrijdagen starten v.a. 29 augustus!

Maar we gaan weer beginnen! Vanaf nu kun je op dinsdagavond en/of vrijdagavond weer lekker spelen. Ik hoop dat dan iedereen honger heeft naar de bal en dat het opnieuw een fantastisch seizoen mag worden. Ook dit jaar zullen Henry, Liesbeth, Hans en Ronald de nodige energie en tijd in de jeugdtrainingen steken. Extra kader zoals Harry (jeugdtoernooicoördinator) geven WIK net even wat meer body. Extra hulp op welk gebied dan ook, is meer dan welkom!

Nog even de trainingstijden op een rij:

Dinsdag van 18.45 tot 20.45 uur Jeugd (en Senioren welkom!!!)

Vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur Jeugd, daarna Senioren

WIKsite.nl en NAS

Op deze site staat de nodige informatie. Alles over de competitie vindt je op NAS (via midden.nttb.nl).

Tot slot hoop ik dat we dit seizoen veel nieuwe leden mogen begroeten, dat iedereen vaak komt trainen en dat vooral ouders en senioren zich op te werpen als vrijwilliger. Verzoek aan competitiespelers om meer tegen de jeugdleden te spelen. WIK moet Magic zijn (en WIK dat zijn WIJ).

Heel veel speelplezier (achter de tt-tafel) toegewenst,

namens het bestuur en trainers van WIK,

Ronald Verleun

| 24 augustus 2014