Jorn Woltman clubkampioen WIK Teun van Asselt wint middenmeerkampen

Op foto v.l.n.r.: Wilger Versteegh, Teun van Asselt, David Sahakian, Ivo de Hoop, Nick van Dijk en Jorn Woltman.

Op foto v.l.n.r.: Wilger Versteegh, Teun van Asselt, David Sahakian, Ivo de Hoop, Nick van Dijk en Jorn Woltman.

Vrijdag werden de clubkampioenschappen gespeeld voor de hogere ratings. Met behulp van een voorgifttabel hadden alle deelnemers een kans om een prijs te winnen. De drie prijzen voor de sterkste klasse werden gewonnen door het eerste team van WIK, waarvan Jorn Woltman zich een jaar clubkampioen mag noemen van de jeugd. Hij liet Nick van Dijk en Ivo de Hoop achter met respectievelijk het zilver en brons. In de B poule werd Teun van Asselt eerste door Wilger Versteegh te verslaan in de finale. De derde prijs werd gewonnen door David Sahakian.

Een dag later werd in Nieuwegein de finaleronde van midden meerkampen gespeeld. WIK was met zes spelers rijkelijk vertegenwoordigd. Ook hier verraste Teun van Asselt een ieder door een eerste prijs te bemachtigen. Teamgenoot Xavier Chaigneau legde beslag op de tweede prijs.

 

 

| 11 juli 2014