WIK bij laatste 4

Op foto het bekerteam van WIK: Achterste rij: Maarten Versloot, Jeroen Vermeulen (namens Supportersvereniging WIK), Peter Marijn, Pierre Faes, Alex de Hoop, Bas Nieuwendijk en Quinten van Dissel. Op voorgrond: Timeas Schim van der Loeff, Mark Makkink en Frank Struijk (captain).

Op foto het bekerteam van WIK: Achterste rij: Maarten Versloot, Jeroen Vermeulen (namens Supportersvereniging WIK), Peter Marijn, Pierre Faes, Alex de Hoop, Bas Nieuwendijk en Quinten van Dissel. Op voorgrond: Timeas Schim van der Loeff, Mark Makkink en Frank Struijk (captain).

Twee maanden geleden ging de bekercompetitie met circa 750 spelers verdeeld over 112 teams van start. WIK 1 kwam als poulewinnaar uit de eerste ronde en won daarna drie keer een knock-out ronde met 10-4. De kwartfinale werd afgelopen vrijdag ten koste van Almeerspin 4 met 11-5 gewonnen.  Aanstaande vrijdag komt de bekerwinnaar van 2013 op bezoek in Kockengen. Beide teams kennen elkaar, maar Elan uit Baarn is dankzij een eredivisiespeler en een eerste divisiespeler in het voordeel. Iedereen is welkom om vanavond tafeltennis op het hoogste niveau te aanschouwen in de sporthal van Kockengen. Aanvang 20.30 uur.

| 27 juni 2014