WIK jeugd door naar tweede ronde

 V.l.n.r. Teun van Asselt, Xavier Chaigneau, David Sahakian, Joël Allemekinders, Xander den Hertog en Thijme Scherpenzeel.

V.l.n.r. Teun van Asselt, Xavier Chaigneau, David Sahakian, Joël Allemekinders, Xander den Hertog en Thijme Scherpenzeel.

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseerde de middenmeerkampen voor jeugdspelers. Op een drietal locaties in midden Nederland kwamen verschenen 120 jeugdspelers achter de tafel. Nick kwam uit in ratingklasse 2 en vond in Hilversum zijn Waterloo. Ivo de Hoop en Jorn Woltman speelden een klasse lager en bereikten wel de volgende ronde. De overige spelers van WIK speelden in Kockengen en hiervan plaatsten Teun van Asselt, Xavier Chaigneau, David Sahakian, Joël Allemekinders en Xander den Hertog zich voor de tweede ronde.

| 26 mei 2014