WIK bekert verder

V.l.n.r. Captain Frank Struijk, Alex de Hoop, Maarten Versloot, Timeas Schim van der Loef en coach Bas Nieuwendijk.

V.l.n.r. Captain Frank Struijk, Alex de Hoop, Maarten Versloot, Timeas Schim van der Loef en coach Bas Nieuwendijk.

Met twee teams is WIK begonnen aan de prestigieuze bekercompetitie. Vorige week plaatste WIK 2 zich al voor de volgende ronde. Deze week was het de beurt aan WIK 1 om te laten zien dat zij een plaats in WIK 1 waardig zijn.

WIK 1 bestaat dit jaar uit een team van acht spelers, waarvan alleen Frank Struijk en Alex de Hoop uit Kockengen komen. De overige topspelers uit de hoofdmacht van WIK 1 komen uit Huizen, Baarn, Utrecht, Nieuwegein, Montfoort en Woerden. Afgelopen vrijdag werd de laatste poulewedstrijd gespeeld in Nieuwegein. Hier moest VTV met minimaal 12-6 verslagen worden om de koppositie van de thuisploeg over te nemen. WIK speelde sterk en maakte indruk door uiteindelijk zelfs met 13-5 te winnen. Frank Struijk, Alex de Hoop en Maarten Versloot wonnen ieder drie partijen. Timeas Schim van der Loef won twee partijen. Beide dubbelspelen werden door WIK opgeÃĢist. De eerstvolgende wedstrijd zal op 30 mei worden gespeeld.

Komende zaterdag staan de Middenmeerkampen voor de jeugd in Kockengen op het programma.

| 20 mei 2014