Tim en Nick geven visitekaartje af op NK

Twee spelers uit Kockengen plaatsten zich voor de Nederlandse Kampioenschappen in Arnhem. Tim van der Leeden eindigde als poulewinnaar bij de kadetten. Nick van Dijk baarde opzien door een tweede plaats te bemachtigen bij de pupillen. In het hoofdtoernooi eindigde Nick uiteindelijk als 17e. Tim kwam enkele ronden verder, maar verliet het toernooi als 5e.

 Minimeerkampen in Kockengen

Op foto de succesformatie van WIK tijdens minimeerkampen in Kockengen. V.l.n.r. Xavier Chaigneau, David Sahakian, Wilger Versteegh, Stefan Smit, Joel Allemekinders, Sander van Doorn, Xander den Hertog, Joris Scherpenzeel, Thijme Scherpenzeel en Fleur Hoogendoorn.

Op foto de succesformatie van WIK tijdens minimeerkampen in Kockengen. V.l.n.r. Xavier Chaigneau, David Sahakian, Wilger Versteegh, Stefan Smit, Joel Allemekinders, Sander van Doorn, Xander den Hertog, Joris Scherpenzeel, Thijme Scherpenzeel en Fleur Hoogendoorn. Niet op foto: Ryan Cluysenaar, Teun van Asselt, Sven de Boer en Sieuwert Vos.

In Kockengen werd door de NTTB de minimeerkampen georganiseerd. WIK bleek hofleverancier van het toernooi door 14 van de 50 deelnemers af te vaardigen. Dit vertaalde zich ook in de prijzenverdeling. Xavier Chaigneau, Xander den Hertog en Wilger Versteegh wonnen ieder een eerste prijs. Stefan Smit en Thijme Scherpenzeel legden ieder beslag op een tweede prijs. Voor Fleur Hoogendoorn, Siewert Vos, Sven de Boer en Joris Scherpenzeel was het hun eerste officiële toernooi en kregen allen een winstpartij achter hun naam.

Wilger, Xavier, Stefan, Thijme, Xander tonen met trots hun buitgemaakte eremetaal.

V.l.n.r. WIKKERS Wilger, Xavier (donkerblauw shirt), Stefan, Thijme, Xander tonen met trots hun buitgemaakte eremetaal.

 

| 12 mei 2014