Nena Zantman (15) wint CK bij WIK

Het deelnemersveld tijdens de ClubKampioenschappen van WIK met in het midden de eerste kampioene van WIK, Nena Zantman.

Het deelnemersveld tijdens de ClubKampioenschappen van WIK met in het midden de eerste kampioene van WIK, Nena Zantman.

Vrijdag 17 januari werden de clubkampioenschappen senioren bij WIK gehouden. Een deelnemersveld van zesentwintig man en een dame streden om de felbegeerde titel en de overige prijzen. Naast senioren van WIK, bekercompetitiespelers deden ook enkele jeugdspelers mee die vaker in Kockengen meetrainen. Organisator Frank Struijk besliste met zijn bingomolen de indeling van de zeven poules. In de kwartfinale sneuvelden Maarten Versloot, Ronald Verleun, Martin van Steijn en Mees van der Meer. In de halve finale won de Nena Zantman van tweede divisiespeler Peter Marijn en won Alex de Hoop van titelverdediger Mark Makkink. In de finale kwam de enige dame van het toernooi niet in de problemen en bleef Alex de Hoop in twee de baas. De verwachting is dat de vijftienjarige Nena over enkele seizoenen de top van Nederland verovert, waardoor de wisselbeker met haar naam hierdoor meer glanst krijgt. In de verliezerronde mag Mark Boele zich subkampioen noemen. Hij versloeg Maarten Benschop in drie sets.

Subkampioen Boele samen met Benschop.

Subkampioen Boele samen met Benschop.

Aak wint van 'De Vinger' de halve finale

Aak wint van ‘De Vinger’ de halve finale

| 20 januari 2014