Van Dam en Van Asselt domineren OKT bij WIK

 

Links het duo Harry en Nick van Dijk (3e), midden Ad van Dam en Teun van Asselt (1e) en rechts Gerard en Xander den Hertog (2e).

Links het duo Harry en Nick van Dijk (3e), midden Ad van Dam en Teun van Asselt (1e) en rechts Gerard en Xander den Hertog (2e).

In Kockengen werd de tweede editie van het Ouder KindToernooi georganiseerd. In twee  poules werd gestreden voor een plaats in de halve finale. In de eerste halve finale dolven Willem en Thijme Scherpenzeel het onderspit tegen Gerard en Xander den Hertog.

In de andere halve finale wonnen Ad van Dam en Teun van Asselt van Harry en Nick van Dijk. Titelverdediger Ad van Dam bleef ook in de finale ongeslagen, maar zag dat het enkelspel van zijn teamgenoot met 21-23 in het voordeel van Xander gewonnen werd. Bij een stand van 1-1 werd het beslissende dubbelspel gewonnen door het duo Van Dam en Van Asselt. De tweede prijs ging naar vader en zoon Den Hertog en de derde prijs werd opnieuw gewonnen door vader en zoon Van Dijk.

Een zaal vol enthousiaste deelnemers.

Een zaal vol enthousiaste deelnemers.

Nick van Dijk afdelingskampioen bij pupillen

Op zaterdag 11 januari 2014 werden de afdelingskampioenschappen in Hilversum gehouden. Nick van Dijk werd afdelingskampioen bij de pupillen. Joost Zagt en Tim van der Leeden strandden in de halve finale. Bas Hoogendoorn, Jorn Woltman en Ivo de Hoop keerden eerder op de dag huiswaarts.

 

| 13 januari 2014