WIK Kockengen: het Papendal van het tafeltennis

Kockengen decor voor trainingsstage

Kockengen decor voor trainingsstage

Menereis uit Soest organiseerde op 2 en 3 januari in Kockengen een trainingsstage voor jeugdspelers uit heel Nederland. Vooraf werd een maximaal 30 deelnemers verwacht, maar na enkele dagen bleken 70 jeugdspelers dolgraag in Kockengen zich voor te willen bereiden op het komende seizoen. Gastvereniging WIK was met 11 deelnemers  goed vertegenwoordigd. Na de eerste speeldag, een overnachting en een tweede volle speeldag keerden de jonge spelers en de vele toptrainers moe maar voldaan huiswaarts.

Recordaantal deelnemers van 70 spelers onder begeleiding van toptrainers

Recordaantal deelnemers van 70 spelers onder begeleiding van toptrainers

De sporthal in Kockengen vormde in augustus al een keer eerder het toneel voor een volledige trainingsweek en zal ook in de toekomst het decor worden voor grotere landelijke tafeltennisevenementen.

| 9 januari 2014