WIK geeft visitekaartje af in Assen

Drie pupillen spelen het nationale ranglijsttoernooi in Assen

Nick van Dijk en Ivo de Hoop wisten zich als nummer 1 in hun poule direct voor de kwartfinale te plaatsen. Jorn Woltman werd tweede in zijn poule, maar werd in de tweede ronde uitgeschakeld. Ivo verloor zijn kwartfinale en mocht tevreden zijn met een vijfde plaats in de eindrangschikking. Nick overleefde de kwartfinale, maar moest met 3-1 de eer laten aan de latere winnaar van dit toernooi. Nick mocht met een 3e plaats en een beker terugkijken op een geslaagd toernooi.

Uiteindelijk lieten de jonge talenten zien dat ze nog wekelijks progressie boeken. Dankzij de trainingen bij WIK, SVE, Woerden en de extra trainingen bij de regionale bond zien zij hun positie op de ranglijst stijgen.

Minimeerkampen

In Houten werden de minimeerkampen gehouden waaraan negen spelers van WIK deelnamen. De bekers werden buitgemaakt door Thijme Scherpenzeel (1e prijs), Femke Paardenkooper (2e prijs) en Sander van Doorn (2e prijs).  Xander den Hartog, Xavier Chaigneau, Wilger Versteegh, Teun van Asselt, David Sahakian en Stefan Smit wonnen ditmaal geen prijs, maar kijken terug op een leerzaam toernooi.

| 24 december 2013