Nieuwe website (iets eerder) in de lucht!

Iets eerder dan gepland hebben we de wiksite online gezet vanwege de hardnekkige problemen met de oude website. De nieuwe website is nu nog een afgeslankte versie van de vorige website. De komende tijd zullen we ons richten op de kleine zaken om de slanke versie soepel en mooi te laten lopen (finetunen). Als we dan tevreden zijn gaan we verder met een aparte website voor de grote hoeveelheid foto’s van de WIK-activiteiten buiten het tafeltennis om. Het ontwerp is er, nu de techniek nog. Vooralsnog dus alleen tafeltennis op de nieuw website….

Hebben jullie nog idee├źn schroom dan niet om deze via het contactformulier aan ons te melden. Deze nieuwe website is namelijk een stuk dynamischer dan de vorige. Dat maakt het makkelijk om dingen toe te voegen en aan te passen! Help ons dus om dit de allervetste website in tafeltennisland en daarbuiten te houden!!

Geniet ervan!

Just en Jezz

 

| 13 november 2013