Lucardie verstoort WIK illusie

In Huizen bekerde WIK tegen Bijmaat, bestaande uit vier topspelers met Lucardie als achternaam. Toch was het WIK die dankzij de vele meegereisde supporters het best uit de startblokken kwam. Na een 6-2 voorsprong kwam WIK ogenschijnlijk eenvoudig op een 8-4.  De WIK storm ging liggen en Bijmaat kreeg hierdoor vertrouwen. Nadat de stand naar 9-9 gelijk werd getrokken, moest er een beslissend dubbel gespeeld worden. Het geloof was zodanig gedaald dat WIK niet meer in staat was om de Lucardie trein te stoppen. Toen de 10-9 nederlaag een feit was, keerden het team van WIK, bestaande uit Peter Marijn, Maarten Versloot, Pierre Faes, Mark Makkink en de supportersvereniging van WIK gedesillusioneerd huiswaarts. WIK werd getipt als titelfavoriet, maar eindigde dit toernooi met 140 teams op een 9e plaats.

| 17 juni 2013