WIK 1 door naar laatste 16

Het eerste bekerteam bestaande uit (v.l.n.r.) Alex de Hoop, Mark Makkink, Gerben Bouthoorn, Peter Marijn, Pierre Faes en captain Frank Struijk.

Het eerste bekerteam bestaande uit (v.l.n.r.) Alex de Hoop, Mark Makkink, Gerben Bouthoorn, Peter Marijn, Pierre Faes en captain Frank Struijk.

WIK 1 en WIK 3 speelden in eigen huis om een plaats bij de laatste 16 te bemachtigen. WIK 1 won relatief eenvoudig met 11-4 van Hoogland door winstpartijen van Mark Makkink, Pierre Faes, Frank Struijk en Peter Marijn.

Het derde bekerteam had een mindere loting en moest het opnemen tegen SVO 1 uit De Meern. SVO legde WIK vanaf de eerste partij over de knie en alleen Timeas Schim van der Loeff kon een puntje afsnoepen van de monsterscore. Alle hoop is nu op WIK 1 dat vrijdag in Huizen aantreedt tegen Bijmaat.

| 10 juni 2013