Tim van der Leeden Nederlands kampioen

 

Op foto: Tim van der Leeden, vermoeid, maar dolgelukkig met de behaalde titel.

Op foto: Tim van der Leeden, vermoeid, maar dolgelukkig met de behaalde titel.

In Arnhem behaalde Tim van der Leeden zijn eerste Nederlandse titel bij de B-pupillen. Uit een deelnemersveld van 40 spelers uit alle hoeken van het land liet Tim zien waarom hij een A-status verdient. De twaalfjarige speler uit Kockengen begon vier jaar geleden met tafeltennissen en heeft zich ontpopt tot een potentiële topspeler.

 

Na een aantal seizoenen voor WIK gespeeld te hebben, koos Tim om met andere sterke spelers binnen de afdeling een team te vormen en uit te komen voor het Utrechtse SVE. Inmiddels speelt hij landelijk C bij Iduna uit De Bilt en is hij klaar om weer een klasse hoger te spelen. Trainer en begeleider Henry van der Leeden

Afgelopen weekend heeft Tim bewezen dat hij ook tegen spelers uit de kampioensklasse goed uit de voeten te kan. “Dit kampioenschap is mijn hoogtepunt tot nu toe, maar ik kan nog beter”, aldus de gedreven Tim van der Leeden.

| 28 april 2013