Mark Makkink maatje te groot tijdens CK WIK

De prijswinnaars tijdens de CK van WIK. V.l.n.r. Bas Nieuwendijk, Mark Makkink en Alex de Hoop.

De prijswinnaars tijdens de CK van WIK. V.l.n.r. Bas Nieuwendijk, Mark Makkink en Alex de Hoop.

Afgelopen vrijdag werd in Kockengen de clubkampioenschappen voor de senioren gehouden. Met achttien deelnemers verdeeld over drie poules werd gestreden om een plaats in de kwartfinale. De vier sterkste spelers troffen elkaar in de halve finale. Alex de Hoop verdiende zijn ticket voor de finale door Frank Struijk uit het toernooi te stoten. In andere halve finale won Mark Makkink van Peter Marijn. In de eerste set van de finale had Alex de Hoop de beste papieren, maar liet zich in de slotfase verrassen door Mark Makkink. In de tweede set kwam Makkink niet in problemen en mag zich naast Clubkampioen Woerden, nu ook de titel Clubkampioen WIK op zijn palmares bijschrijven.

In de troostfinale won Bas Nieuwendijk zijn eerste grote prijs door het subkampioenschap weg te kapen van Ronald Verleun.

| 7 januari 2013