50 jaar lid laat zich verrassen tijdens supriseparty

V.l.n.r. voorzitter Ronald Verleun, erelid Hans de Rijk en Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos tijdens huldiging 50 jarig lidmaatschap bij WIK.

V.l.n.r. voorzitter Ronald Verleun, erelid Hans de Rijk en Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos tijdens huldiging 50 jarig lidmaatschap bij WIK.

Erelid Hans de Rijk gekroond tot Goldmember WIK

Nietsvermoedend ging erelid Hans de Rijk afgelopen donderdagavond de sporthal binnen. Na enkele schreden gezet te hebben ondervond de nestor van WIK een warm onthaal van alle seniorleden en een aantal genodigde oudleden in een tot restaurant omgetoverde sporthalkantine. Na een welkomstwoord en een hartverwarmende speech van voorzitter Ronald Verleun werd het voor het enige lid die al 50 jaar nauw verbonden is met de in 1961 opgerichte tafeltennisvereniging duidelijk dat deze avond speciaal voor hem was georganiseerd. Uit handen van Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos ontving Hans een clubshirt met daarop WIK Goldmember geborduurd. De bloemen waren voor zijn vrouw Annette, waarna het barbecue├źn kon beginnen. Zowel jubilaris als aanwezigen kijken terug op een bijzonder memorabele avond.

| 16 september 2012