Bekerteams WIK starten oppermachtig

WIK 2 v.l.n.r. Dennis Goedegebuure, Mark Boele, Johannes Fitzer en captain Juran Hilhorst.

WIK 2 v.l.n.r. Dennis Goedegebuure, Mark Boele, Johannes Fitzer en captain Juran Hilhorst.

Zowel het eerste als het tweede bekerteam van WIK ontving een team uit Maarssen. WIK 1 won de wedstrijd met 15-3, maar zag dat WIK 2 met een 18-0 overwinning nog meer indruk maakte. WIK 1 speelde met de debuterende Pierre Faes uit Baarn. Hij won evenals captain Frank Struijk drie partijen. Peter Marijn beleefde nog enkele spannende momenten, maar in de eindfase trok hij telkens de partij naar zich toe. Mark Makkink won met overmacht al zijn partijen.

WIK 2 speelde met Dennis Goedegebuure, Mark Boele, Johannes Fitzer en captain Juran Hilhorst. Het kwartet maakte geen fouten, waardoor een unieke 18-0 overwinning de boeken inging.

| 6 mei 2012