WIK wint streektoernooi bij Nieuwkoop

TTVNieuwkoop organiseerde voor de 23ste keer haar befaamde streektoernooi. In de nieuwe sportaccommodatie van Nieuwkoop voelde het viertal van WIK zich direct thuis en presteerde van meet af aan beter dan Pecos, Vriendenschaar, Gouda, en Nieuwkoop.

Juran in actie tijdens de Nieuwkoopse.

Juran in actie tijdens de Nieuwkoopse.

In vier poules werd gestreden om een eerste, tweede of derde prijs en gezamenlijk voor de verenigingsbeker. Alle spelers van WIK behoorden tot de prijswinnaars. Ronald Verleun bleef ongeslagen en nam een eerste prijs in ontvangst. Wilco Fokker en Juran Hilhorst werden ieder tweede in hun klasse. Gerben Bouthoorn trof een zeer sterke poule, maar won wel de derde prijs. Door het sterke collectieve optreden werd WIK voor de vijfde keer winnaar van de verenigingsbeker. Deze begerenswaardige wisselbokaal is in omloop sinds 1993 en maakt nu definitief deel uit van de prijzenkast van WIK.

| 27 januari 2009