Activiteiten tot de voorjaarscompetitie 2009

Geachte WIKKERS, we gaan weer wat zaken regelen!

We schrijven december 2008, de competitie is alweer teneinde. Senioren WIK 2 en WIK 3 zijn op de laatste speeldag kampioen geworden en het WIK 1 lijkt zich volgend seizoen opnieuw te mogen meten in de HOOFDKLASSE. Dus volgend jaar hoofdklasse, 2e, 3e en 5e klasse bij de senioren. Bij de jeugd is het allemaal iets moeilijker te voorspellen, want omdat we geen kampioenen hebben geleverd, zijn we voor promotie afhankelijk van de competitieleider van de bond. Mij gaat het erom dat iedereen veel potjes speelt en kan genieten van goed spelen (ondanks verliezen) of slecht spelen en toch winnen. Ik denk dat de jeugdcompetitie pas op 7 februari van start gaat, maar volg voor de zekerheid de site.

Als je regelmatig op www.wiksite.nl kijkt, dan kun je al weten dat we een aantal activiteiten voor de deur staan.

Agenda

Naast trainen en competitie spelen staan er ook nog wat andere activiteiten op de agenda.
We gaan op dinsdagavond 23 december een avondje Bowlen!
Om 19.50 u verzamelen we bij Sporthal Kockengen en vertrekken richting Casey’s Bowling. We blijven daar tot 22.45 uur en dan gaan we ons opmaken voor de terugreis uit Woerden.

Op 2 januari, om 13.00 uur verzamelen bij Sporthal Kockengen, gaan we naar de De Vechtse Banen in Utrecht (Mississipidreef in Overvecht). We gaan daar de schaatsen onder binden om daarna te kiezen voor de binnenbaan (alleen hockeyschaatsen) of de 400-meterbaan (alleen voor noren). Om ca. 15.45 uur kunnen we de blaren tellen en gaan richting huis. ’s Avonds kun je weer trainen!
De kosten: bowlen (€ 10,-); schaatsen (€ 5,-). Een paar drankjes bij de bowling zit daar ook bij. Het verdere eten en drinken kun je zelf regelen of halen bij De Vechtse Banen. Vervoer en parkeren wordt verzorgd door de oudere WIKkers.

Vrijdagavond 9 januari 2009 wordt de 6e editie van de WIK DavisCup in de sporthal van Kockengen georganiseerd. Dit tafeltennistoernooi begint rond 19.50 uur. Het is de bedoeling dat er teams ontstaan van drie personen, waarvan minimaal 1 dame, 1 amateur en maximaal 1 sterke speler (sterker dan 50% 5e klasse bij de senioren). Over het bepalen van de speelsterkte van beoogde amateur beslist de toernooidirectie. Vraag je familie of ze met jou mee willen doen (Geen inschrijfgeld). Vorig jaar werden Marrianne, Mark en Marcel de overtuigende winnaars!

Zaterdag 10 januari 2009 beginnen de Afdelingskampioenschappen in Hilversum (Vaartweg). De jeugd die in de 4e, 5e of 6e klasse uitkomt komt op deze dag uit. Het toernooi begint doorgaans om 9.00 uur. Nog even nakijken op de site. Je speelt in twee poules een aantal enkelspelen en in een klasse het dubbelspel. Kosten € 2,50. Op zaterdag 17 januari speelt de sterkere jeugd in Hilversum. Voor de rest is alles hetzelfde als vorenstaand. ALLE jeugdspelers van WIK doen mee!!!!!

Overige zaken die in deze brief niet verder belicht worden, zijn: svp contributierekening betalen, toernooi in Nieuwkoop, schooltrainingen, basisscholentoernooi, voorjaarscompetitie 2009, … Deze info verloopt via onze site.

Graag tot ziens op zoveel mogelijk winteractiviteiten!
Namens WIK, Ronald Verleun

| 22 december 2008