Start seizoen 2008-2009

Lees hieronder alle info voor aankomend seizoen

Geachte WIKKERS,
Allereerst hoop ik dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad en alweer een beetje honger heeft naar de zaal.

Topseizoen!

In 2007 jaar had WIK een geweldig topseizoen. Toen werden de senioren van WIK 1, 2 en 3 kampioen en won het bekerteam van WIK voor het eerst de bekerfinale. De eerste helft van 2008 leverde opnieuw het kampioensschap in de sterke eerste klasse op en daarnaast verraste het bekerteam van WIK door opnieuw een finaleplaats af te dwingen. WIK 1 komt uit in de HOOFDKLASSE, dus we kunnen weer genieten van tafeltennis op hoog niveau!!!

Contributie!

Minpuntje is dat de contributierekening(en) van 2007 nog niet door iedereen betaald zijn. Graag serieus aandacht hiervoor, want hoewel we aardig wat leden hebben, we maken nog steeds geen winst. De contributierekening van de eerste helft van 2008 heb je als het goed is nu ook binnen. De contributie is (al sinds 2003) gelijk gebleven, maar voor de competitiespelers hebben we het bondsgeld exact doorberekend. Het bondsgeld wordt overigens geheel afgedragen aan de NTTB (Nederlandse TafelTennisBond).

Start seizoen op vrijdag 29 augustus!

Maar we gaan weer beginnen! Vanaf a.s. vrijdag 18.30 uur is er voor een ieder weer de gelegenheid de schade (in de vorm van vormverlies) in te halen. Ik hoop dat dan iedereen honger heeft naar de bal en dat het opnieuw een fantastisch seizoen mag worden. Ook dit jaar zullen Jesse, Jan Willem en Ronald de nodige energie en tijd in de jeugdtrainingen steken. Ik hoop dat leden vroegtijdig aangeven wat er leuk/minder leuk is tijdens de training zodat we hierop kunnen letten. S.v.p. niet via het Gastenboek, maar tijdens de training of daarbuiten.

Voor de WIKKERS die nog een extra avondje willen ballen is er ook op de dinsdagavond van 19.25 tot 20.45 gelegenheid om een balletje te tikken. Dit doen we vanaf 2 september tot en met 14 oktober.

WIKsite.nl

De www.wiksite.nl bestaat dit jaar 6 jaar! Nog steeds zijn ideeën of suggesties over deze site bij Jesse welkom. Ga naar het Gastenboek om je verhaal of geheim uit de doeken te doen. Na de Telegraaf en de VAR is de wiksite het meest gelezen medium. Plotselinge leuke activiteiten worden direct gemeld op de wiksite, waardoor we geen 70 briefjes door de bus hoeven te bezorgen. Dus kijk regelmatig op de site als je NIETS WILT MISSEN! In de toekomst zullen we wel meer met email gaan doen.

Nieuwe formatie jeugdteams…

Uit de vele getalenteerde recreatieve jeugdspelers hebben we weer een aantal competitiespelers genomineerd.
Junioren 1 zal 3e klasse gaan spelen en bestaat uit Marcel, Rolf, Rick en Sven.
Junioren 2 is gepromoveerd naar de 5e klasse en bestaat uit Mark van Middelkoop, Freek van Vuuren, Bas Hoogendoorn en Marrianne Zagt.
Junioren 3 komt wederom uit in de 6e klasse en bestaat uit Christiaan Zagt, Dennis van Rooijen en Gerald Boele.
De oplettende lezer ziet dat Christiaan en Bas gewisseld hebben van team en dat Marcel herenigd is aan zijn vroegere teamgenoten!
Op zaterdag 12-9 begint de jeugdcompetitie alweer! En de senioren beginnen in de week van 8 september. Ik wil komend seizoen weer meer zaterdagen bij de jeugd aanwezig zijn, maar ik hoop ook ouders te kunnen rekenen.

Minimeerkampen

De minimeerkampen zullen we ook blijven volgen. Vorig jaar hebben we telkens de halve prijzenkast mee naar huis genomen. De laatste minimeerkamp zal ook in 2009 in Kockengen georganiseerd worden! Het leuke is dat nu ook oudere niet-competitiespelende jeugdleden (D-kadetten) vaker mogen meedoen met dit toernooi!!! De eerste keer op 21 september bij SVE in Utrecht (incl. kadetten).

Activiteiten 2008/2009

Minimeerkampen incl. kadetten (sep, okt. nov)
Jeugdtoernooi, zeskamp in Houten (dec)
Daviscuptoernooi (jan)
WIKey’s Bowling (dec)
WIK schaatsen (dec)
Dubbeltoernooi WIK (jan)
Utrechtse Kampioenschappen (jan)
Nieuwkoopse Kampioenschappen (feb)
Basisscholentoernooi (mrt)
Montfoortse Kampioenschappen (apr)
Minimeerkampen (jan, feb, maart, april, mei)
KIK (juni)
Wintersport met WIK (7 t/m 14 feb)
WIKkamp (2e week aug. 2009)

Je ziet dat we op zich best wel een aardig programma hebben, maar de kwaliteit is belangrijker dan de kwantiteit, dus ieders inbreng is welkom! Daarnaast moet er nog een leuke activiteit georganiseerd worden ter ere van alle goede prestaties van WIK.

Slot

Tot slot wil ik iedereen vragen om regelmatig te komen, zoveel mogelijk trainingsuren te maken en waar mogelijk zich op te werpen als vrijwilliger. Verzoek aan competitiespelers om meer tegen de jeugdleden te spelen. WIK moet Magic zijn (en WIK dat zijn WIJ).

Heel veel speelplezier (achter de tt-tafel) toegewenst,
namens het bestuur en trainers van WIK,
Ronald Verleun

| 30 augustus 2008