Activiteiten tot de voorjaarscompetitie 2008

Geachte WIKKERS, we gaan weer wat zaken regelen!
De competitie is teneinde (jongens 2 en senioren 4 zijn al kampioen, jongens 1 misschien zaterdag ook) en we hebben nu een paar weken overbrugging totdat de voorjaarscompetitie van start gaat. Als je regelmatig op www.wiksite.nl kijkt, dan kun je al weten dat we een aantal activiteiten voor de deur staan.

Agenda

Naast trainen en competitie spelen staan er ook nog wat andere activiteiten op de agenda. We gaan op donderdagavond 27 december een avondje Bowlen en Schaatsen! Om 18.15 u verzamelen we bij Sporthal Kockengen en vertrekken richting De Vechtse Banen in Utrecht (Mississipidreef in Overvecht) om daar de schoenen te strikken voor 1,5 uur bowlen verdeeld over maximaal vier banen. Tussen 19.00 u en 20.00 u (met één baan met uitloop tot 21.00 uur) zijn we bezig om zoveel mogelijk strikes en spares te gooien. Daarna hebben we tijd om even wat te snacken bij de bowling. Vanaf 20.15 u gaat de schaatsbaan open voor WIK en kunnen we kiezen uit de binnenbaan (alleen hockeyschaatsen) of de 400-meterbaan (alleen voor noren?). Om ca. 21.45 u kunnen we de blaren tellen en gaan we ons opmaken voor de terugreis. De kosten voor het bowlen (€ 5) en schaatsen (€ 5) bedragen tezamen € 10,-. Een paar drankjes bij de bowling zit daar ook bij. Het verdere eten en drinken kun je zelf regelen of halen bij De Vechtse Banen. Vervoer en parkeren wordt verzorgd door de oudere WIKkers.

Op vrijdag 28 december 2007 wordt in Houten een jeugdtoernooi gehouden. Teams bestaande uit 8 personen van 6 verschillende verenigingen spelen ieder een zeskamp om uiteindelijk te zien wie de sterkste vereniging heeft. WIK nomineert twee 4e klassers, twee 5e klassers, twee 6e klassers en twee starters om de vereniging te vertegenwoordigen in Houten. Vertrek om 9.10 uur bij sporthal. Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om ca. 15.00 uur. (Geen inschrijfgeld).

Vrijdagavond 11 januari 2008 wordt de 5e editie van de WIK DavisCup in de sporthal van Kockengen georganiseerd. Dit tafeltennistoernooi begint rond 20.00 uur. Het is de bedoeling dat er teams ontstaan van drie personen, waarvan minimaal 1 dame, 1 amateur en maximaal 1 sterke speler (sterker dan 50% 5e klasse bij de senioren). Over het bepalen van de speelsterkte van beoogde amateur beslist de toernooidirectie. Vraag je familie of ze met jou mee willen doen (Geen inschrijfgeld).

Zaterdag 12 januari 2008 beginnen de Afdelingskampioenschappen in Hilversum (Vaartweg). De jeugd die minder dan 50% in de 3e klasse behaald heeft komt op deze dag uit. Het toernooi begint doorgaans om 9.00 uur. Nog even nakijken op de site. Je speelt in twee poules een aantal enkelspelen en in een klasse het dubbelspel. Kosten € 7,00. Op zaterdag 19 januari speelt de sterkere jeugd in Hilversum. Voor de rest is alles hetzelfde als vorenstaand. Op 13 januari gaan de lagere klassen (minder dan 30% in de 2e klasse, ranking lager dan 339) van de senioren van start. De sterkere senioren spelen op 20 januari. De eerste speelronde zal omstreeks 9.00 uur van start gaan. Als het anders is dan hoor je dat nog of je kunt het nakijken op de site. Kosten € 9,50. Je speelt in twee poules een aantal enkelspelen en in een klasse het dubbelspel.

Overige zaken die in deze brief niet verder belicht worden, zijn: svp contributierekening betalen, toernooi in Nieuwkoop, schooltrainingen, basisscholentoernooi, voorjaarscompetitie 2008, … Deze info verloopt via onze site*. Dubbeltoernooi senioren/jeugd, 7 december van 19.30 u tot 21.00 uur. CK senioren, 14 december van 20.00 u tot 23.00 uur. 21 december Las WIKas PokerNight v.a. 21.21 uur.
Graag tot ziens op zoveel mogelijk winteractiviteiten! Namens WIK, Ronald Verleun

| 30 november 2007