WIK 4 op kampioenskoers

WIK 1 pakt wederom belangrijke punten

Bij het naderen van de competitiehelft draait WIK 1 nog steeds knap mee in de hoofdklasse. Het gepromoveerde WIK 2 en WIK 3 vechten een zware strijd om lijfsbehoud in de in respectievelijk de 2e en de 3e klasse. WIK 4 is momenteel koploper in de 6e klasse en lijkt op kampioenskoers. Afgelopen vrijdag speelden alle seniorenteams hun 5e competitieronde. De junioren kwamen niet in actie.

WIK 1, met v.l.n.r. Frank Struijk, Martin van Steijn en Alex de Hoop, zijn uitermate blij met de 5 punten in de strijd om lijfsbehoud in de hoofdklasse.

WIK 1, met v.l.n.r. Frank Struijk, Martin van Steijn en Alex de Hoop, zijn uitermate blij met de 5 punten in de strijd om lijfsbehoud in de hoofdklasse.

Vlaggenschip WIK 1 ging in de hoofdklasse op bezoek bij koploper Shot 2 in Soest. Alex de Hoop was zoals al eerder dit seizoen niet af te stoppen. Met tactisch sterk geplaatste ballen ontregelde hij al zijn tegenstanders en zorgde hij voor 3 punten op het conto van WIK 1. Frank Struijk speelde ook uitstekend en greep tweemaal de winst. Martin van Steijn kon helaas net geen potten breken tegen de mannen uit Soest waardoor de punten gelijk werden verdeeld: 5-5. Alex de Hoop was na afloop zielsgelukkig: “Ik verkeer in de vorm van mijn leven. In uitwedstrijden ben nog steeds ongeslagen! Het zou geweldig zijn als we dit vol kunnen houden!”

WIK 2 speelde ook in Soest tegen Shot 3. Van de wikkers was enkel Wilco Fokker goed op dreef. Hij greep knap de winst in twee enkelspelen. Doordat Ronald Verleun en Sjoerd Vendrik echter geen bijdrage konden leveren aan de score, bleef de teller van de Kockenezen steken op 2 punten.

WIK 3 ontving in eigen sporthal Fletio 1 uit Vleuten. Daar waar het tot dusver Jan Willem Mur was die de punten voor WIK 3 binnensleepte, waren ditmaal Hans de Rijk en Wim Honkoop die hun niveau op wisten te krikken. Beiden slaagden erin om tweemaal een tegenstander met een nederlaag naar de douches te verwijzen. Jan Willem won één enkelpartij en samen met Wim het dubbelspel. Hierdoor sleepte het onlangs naar de 3e klasse gepromoveerde WIK 3 haar eerste overwinning binnen: 6-4.

WIK 4 speelde thuis tegen Good Luck 12 uit Bussum. In een ongelijke strijd toonden de mannen van WIK aan waarom zij aan kop staan in de 6e klasse. Justus Romijn, Juran Hilhorst en Michel van Kleinwee lieten geen spaan heel van de gasten uit Bussum. Naast de winst in alle enkelspelen wisten Justus en Juran ook het dubbelspel te winnen, met een perfecte 10-0 overwinning als resultaat.

 

| 15 oktober 2007