WIK 4 jr domineert startersklasse

Gerald en Bas in topvorm

WIK 1 junioren ontmoette afgelopen weekend Almeerspin 1 in Almere-Buiten. Marcel Hoogendoorn was het best op dreef aan wikzijde. Hij nam twee winstpartijen in het enkelspel voor zijn rekening. Matthijs Fokker en Mark Boele slaagden er allebei eenmaal in een tegenstander op de knieën te krijgen. Doordat Marcel en Matthijs ook het dubbelspel in een spannende wedstrijd naar zich toe trokken werden de punten eerlijk verdeeld: 5-5. WIK 1 staat nu 2e met één punt achterstand op koploper Zeta 1 uit Zeewolde.

WIK 2 junioren speelde tegen Almeerspin 3. Rolf Janzen steeg boven zichzelf uit door met ogenschijnlijk kinderlijke eenvoud ongeslagen te blijven. Rick Romijn moest eenmaal de winst aan zijn tegenstander laten, maar trok in zijn overige twee potten de winst naar wikzijde. Sven Kalkman zorgde in zijn laatste wedstrijd voor de 6-4 eindoverwinning.

WIK 4 junioren ontmoette Good Luck 1 in Bussum. Na het uitstekende begin in de startersklasse werd deze lijn afgelopen zaterdag op verbluffende wijze voortgezet. Gerald Boele en Bas Hoogendoorn waren ongekend goed. Met prachtig tafeltennis wonnen beide jongens zowel hun enkelspelen als het dubbelspel waardoor een maximale 5-0 overwinning uit het vuur werd gesleept.

Senioren

WIK 3 speelde in eigen huis tegen TTVN 4 uit Nieuwegein. De gepromoveerde Kockenezen hadden het tot dusver moeilijk in de 3e klasse en helaas was het ditmaal niet anders. Jan Willem Mur speelde zeer verdienstelijk en greep tweemaal de winst. Hans de Rijk voegde hier nog één punt aan toe, maar mede doordat Wim Honkoop geen bijdrage kon leveren aan de score bleef de teller steken op 3 punten.

WIK 4 ontving Hilversum 28. Juran leek het scherpst van de wikkers. Met een ijzeren mentaliteit werden twee tegenstanders zonder pardon naar de douches verwezen. Jesse moest er aanvankelijk nog een beetje inkomen, maar wist uiteindelijk toch van de sterkste opponent te winnen. Ook Michel van Kleinwee won eenmaal. Met de winst in het dubbelspel zorgden Juran en Jesse tot slot voor het 5-5 gelijke spel.

| 2 oktober 2007