WIK 1 promoveert naar de Hoofdklasse

WIK 1 ging afgelopen week op bezoek in Bussum bij Good Luck 1. In de wetenschap dat 2 punten genoeg waren om de felbegeerde titel te pakken gingen de wikkers zeer gemotiveerd van start. Frank Struijk kwam in de openingspartij niet in de problemen, met een ruime 3-0 overwinning werd het 1e punt binnengehaald. Alex de Hoop moest in zijn openingswedstrijd aantreden tegen de op papier sterkste speler van Good Luck. Tot 1-1 in games ging de partij behoorlijk gelijk op maar in het vervolg was Alex duidelijk de betere speler. Met een 3-1 overwinning zorgde hij voor het beslissende 2e punt waarmee het kampioenschap een feit was. Het vervolg van de wedstrijd werd in een ontspannen sfeer uitgespeeld en eindigde in een 5-5 gelijkspel. Frank bleef ongeslagen en zorgde hiermee voor 3 overwinningen. Martin van Steijn die aan een erg goed seizoen bezig is kon deze avond net geen bijdrage leveren aan de score. Alex moest alleen zijn laatste wedstrijd prijsgeven waardoor hij 2 winstpunten liet noteren. Door dit kampioenschap in de 1e klasse zal WIK volgend seizoen voor het eerst in de clubhistorie uitkomen in de Hoofdklasse, de hoogste klasse van regio midden.

WIK 3 speelde deze week hun inhaalwedstrijd tegen de Vaart 2 uit Wilnis. Rob Fokker was na een aantal weken blessureleed weer inzetbaar. Met zeer attractief aanvalsspel liet hij al zijn tegenstanders kansloos en wist hij samen met Jan-Willem Mur het dubbel te winnen. Doordat Jan-Willem en Wim Honkoop ook in goede doen waren en al hun wedstrijden op overtuigende wijze naar zich toe trokken werd er een ongekende 0-10 overwinning behaald. Door deze overwinning heeft dit WIK team nog steeds een kans op het kampioenschap.

Junioren

Het 1e jeugdteam van WIK ontving TTVN 4 uit Nieuwegein. Marcel Hoogendoorn en Matthijs Fokker waren de hele middag in grote vorm, met vooral erg sterk contraspel wisten ze al hun enkelspelen en samen het dubbelspel te winnen. Doordat Mark Boele tweemaal succesvol was in het enkelspel werd er een grote 9-1 overwinning behaald. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg bezetten de wikkers de 2e plaats met slechts 2 punten achterstand op koploper Almeerspin 1.

WIK 2 speelde thuis tegen SMASH 2 uit Woudenberg. In een spannende wedstrijd werden de punten met een 5-5 gelijkspel eerlijk verdeelt. Rick Romijn en Rolf Janzen wonnen allebei 2 wedstrijden, Jeffrey Pellegrom zorgde voor het 5e punt. Hierdoor behoud dit WIK-team de 3e plaats.

| 11 april 2007