Wederom prachtweek WIK

WIK 1, met v.l.n.r. Alex de Hoop, Martin van Steijn en Frank Struijk, behaald mooie 7-3 overwinning op naaste concurrent om het kampioenschap in de 1e klasse.

WIK 1, met v.l.n.r. Alex de Hoop, Martin van Steijn en Frank Struijk, behaald mooie 7-3 overwinning op naaste concurrent om het kampioenschap in de 1e klasse.

WIK 1 strijd momenteel om het kampioenschap in de 1e klasse. Afgelopen vrijdag kwam naaste concurrent Good Luck 1 op bezoek. Wetende dat een overwinning een goede uitgangspositie zou verschaffen, gingen de mannen van WIK 1 er hard tegenaan. Frank Struijk was de gehele avond niet te stuiten en won al zijn enkelspelen zonder ook maar een game af te staan. Alex de Hoop kreeg tot tweemaal toe zijn tegenstander op de knieën en greep samen met Frank ook het dubbelspel. Martin van Steijn speelde in alledrie zijn wedstrijden zeer vermakelijk tafeltennis. Na tot twee maal toe net in vijf games te hebben verloren, kreeg hij in zijn laatste wedstrijd toch loon na werken en tekende hij het 7e punt aan voor WIK 1.

WIK 2 speelde ook thuis. Wilco Fokker, Ronald Verleun en Tim van Weerdenburg ontvingen ONI 2 uit IJsselstein. Op voorhand bevonden de wikkers zich op de eerste plaats in de 3e klasse en er was dan ook alles aan gelegen deze positie te verdedigen. Tim en Wilco wonnen overtuigend twee enkelspelen en grepen samen ook de winst in het dubbelspel. Ronald steeg in zijn laatste wedstrijd ver boven zichzelf uit en verpulverde zijn tegenstander met grote cijfers; 11-3, 11-4 en 11-1. Hierdoor werd de 6-4 overwinning binnengesleept en werd de koppositie succesvol verdedigd.

WIK 3 werkte eerder al een uitwedstrijd af in Hagestein tegen HTV 4. Jan Willem Mur laat met de week beter tafeltennis zien. Deze week was hij onnavolgbaar. Met drie overwinningen nam hij het voortouw in de teamscore. Rob Fokker won met gecontroleerd contraspel twee enkels. Wim Honkoop pakte één pot. Doordat ook het dubbel werd gewonnen door de mannen uit Kockengen, verdween er een 3-7 uitoverwinning in de boeken. “Ik speel momenteel met zeer veel zelfvertrouwen. Ik overbluf praktisch al mijn tegenstanders met minimale inzet”, aldus Jan Willem Mur.

| 6 februari 2007