Alex de Hoop sterkste speler van WIK

Op foto v.l.n.r.: Prijswinnaars Frank Struijk, Alex de Hoop, Sjoerd Vendrik en Ronald Verleun.

Op foto v.l.n.r.: Prijswinnaars Frank Struijk, Alex de Hoop, Sjoerd Vendrik en Ronald Verleun.

Afgelopen vrijdag werden de clubkampioenschappen voor de senioren gehouden. Alex de Hoop en Frank Struijk zijn al jarenlang de topfavorieten voor het behalen van de eindzege en troffen elkaar ook dit jaar in de finale. Werd vorig seizoen de titel door Frank Struijk opgeÃĢist, dit keer was Alex de Hoop net even sterker dan zijn teamgenoot. Het was voor Alex de 4e keer in 8 jaar tijd dat hij de bokaal mee naar huis mocht nemen. Sjoerd Vendrik en Ronald Verleun eindigden respectievelijk op de derde en vierde plaats. Ook in de competitie deed Alex de Hoop goede zaken. In de hoogste klasse van de afdeling won Alex maar liefst 78% van zijn partijen, hij is hiermee de best presterende speler van WIK. Mede door deze prestatie eindigde WIK op de tweede plaats.

| 19 december 2006