Activiteiten 2007

We gaan weer wat zaken regelen!

De competitie is alweer teneinde en we hebben nu een paar weken overbrugging totdat de voorjaarscompetitie van start gaat. Als je regelmatig op www.wiksite.nl kijkt, dan kun je al weten dat we een aantal activiteiten voor de deur staan.

Agenda

Donderdagavond 28 december 2006 naar Casey’s Bowling gelegen aan de Singel in Woerden.
Vertrek om 19.25 uur bij de sporthal. We hebben alle banen gereserveerd van 20.00 uur tot en met 22.00 uur. In principe mag iedereen meedoen, dus ook je vriendin is welkom. Eigen bijdrage € 10,- (bowlen en drank).

Vrijdag 29 december 2006 wordt in Houten een jeugdtoernooi gehouden. Teams bestaande uit 10 personen van 6 verschillende verenigingen spelen ieder een zeskamp om uiteindelijk te zien wie de sterkste vereniging heeft. WIK nomineert twee 4e klassers, twee 5e klassers, drie 6e klassers en drie starters om de vereniging te vertegenwoordigen in Houten.
Vertrek om 9.10 uur bij sporthal. Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om ca. 15.00 uur. (Geen inschrijfgeld).

Vrijdagavond 5 januari 2007 wordt de 4e editie van de WIK DavisCup in de sporthal van Kockengen georganiseerd.
Dit tafeltennistoernooi begint rond 20.00 uur. Het is de bedoeling dat er teams ontstaan van drie personen, waarvan minimaal 1 dame, 1 amateur en maximaal 1 sterke speler (sterker dan 50% 5e klasse bij de senioren). Over het bepalen van de speelsterkte van beoogde amateur beslist de toernooidirectie. Vraag je familie of ze met jou mee willen doen (Geen inschrijfgeld).

Zaterdag 13 januari 2007 beginnen de Afdelingskampioenschappen in Hilversum (Vaartweg). De jeugd die minder dan 55% in de 4e klasse behaald heeft komt op deze dag uit. Het toernooi begint doorgaans om 9.00 uur. Nog even nakijken op de site. Je speelt in twee poules een aantal enkelspelen en in een klasse het dubbelspel.
Kosten € 7,00. Op zaterdag 20 januari speelt de sterkere jeugd in Hilversum. Voor de rest is alles hetzelfde als vorenstaand.

Op 14 januari gaan de lagere klassen (minder dan 30% in de 2e klasse) van de senioren van start. De sterkere senioren spelen op 21 januari. De eerste speelronde zal omstreeks 9.00 uur van start gaan. Als het anders is dan hoor je dat nog of je kunt het nakijken op de site. Kosten € 9,50. Je speelt in twee poules een aantal enkelspelen en in een klasse het dubbelspel.

Overige zaken die in deze brief niet verder belicht worden, zijn: voorjaarscompetitie 2007, toernooi in Nieuwkoop, schaatsen, toernooi in Montfoort, schooltrainingen, basisscholentoernooi, ledenvergadering 19 januari 2007?, clubkampioenschappen… Deze info verloopt via onze site.

Graag tot ziens op zoveel mogelijk winteractiviteiten!

| 19 december 2006