Topweek WIK-jeugd

Alex de Hoop wederom ongeslagen

WIK 1 speelde afgelopen vrijdag in eigen sporthal tegen Quick ’32 uit Hilversum. Alex de Hoop was bij vlagen onnavolgbaar. Na een avondje tafeltennis kwam hij andermaal dit seizoen ongeslagen uit de strijd. Frank Struijk wist ook tweemaal overtuigend zijn enkelspel te verzilveren met vlammend aanvalsspel. Martin van Steijn kon helaas net geen bijdrage leveren aan de score. Door het resulterende 5-5 gelijkspel werd de ongeslagen thuisstatus behouden en is WIK 1 knap 2e geworden in de 1e klasse.

Junioren

WIK 1 ontmoette in Kockengen Gispen 1 uit Culemborg. Mark Boele was in vorm afgelopen zaterdag. Met een bijna foutloze techniek en een slimme plaatsing deed hij twee tegenstanders met een nederlaag huiswaarts keren. Matthijs Fokker speelde zeer goed en kon uiteindelijk ook twee enkelspelen in zijn voordeel beslissen. Ook Marcel Hoogendoorn schreef met muurvast contraspel twee overwinningen bij op het conto van WIK 1. Matthijs en Mark gaven de overwinning nog wat extra glans door het dubbelspel binnen te slepen, met een 7-3 eindoverwinning als resultaat. “Volgend seizoen gaan we voor het kampioenschap!” Aldus Matthijs Fokker die door een blessure een deel van het seizoen moest missen.

De jongens van WIK 2 speelden thuis tegen Almeerspin 5 uit Almere. In navolging van WIK 1 slaagden ook Rick Romijn, Rolf Janzen en Jeffrey Pellegrom erin om een 7-3 overwinning te pakken. De roem werd eerlijk verdeeld. Alledrie namen ze twee overwinningen in het enkelspel voor hun rekening en Rick en Rolf tekenden verder ook nog voor de winst in het dubbelspel. De resulterende 2e plaats in het debuutseizoen is een prestatie van formaat.

| 4 december 2006