Uitstekende resultaten WIK

WIK 2 speelde thuis tegen HTTC 2 uit Houten. Wilco Fokker kent met afstand het beste seizoen uit zijn leven. Ook nu deed hij weer van zich spreken. Met twee knappe overwinningen legde hij de basis voor een goede uitslag. Sjoerd Vendrik haalde veel energie uit de aanmoedigingen van het massaal toegestroomde publiek. In zijn eerste wedstrijd was hij nog wat onfortuinlijk en zag hij de winst na drie matchpoints alsnog aan zijn neus voorbij gaan, maar beide opvolgende potten vielen ten prooi aan de lange Kockenees. Tim van Weerdenburg won vervolgens knap met 11-3, 11-3 en 11-4 om het zesde punt, en daarmee de knappe 6-4 overwinning, binnen te slepen.

Junioren

De junioren van WIK 2 speelden zaterdag thuis tegen VTV 4 uit Nieuwegein. Het werd al snel duidelijk dat de talenten van WIK geen genoegen zouden nemen met minder dan een overwinning. Rick Romijn speelde heel gedurfd. Door veel spreiding in zijn spel, stuurde hij zijn tegenstanders van hoek naar hoek. Hierdoor was hij in staat tweemaal de winst te grijpen. Ook Simon Verhoek beleefde een leuke middag. Hij kon door zijn goede mentaliteit en muurvast forehand ook twee overwinningen op het conto van WIK bijschrijven. Jeffrey Pellegrom kon natuurlijk niet achterblijven. Net als zijn maatjes ging hij vol voor de winst en dat leverde ook hem twee winstpartijen op, waardoor een mooie 6-4 overwinning werd geboekt.

| 8 november 2006