WIK 3 krijgt vleugels in nieuwe tenue

Sponsor Mur Schilderwerken steekt WIK 3 in prachtig nieuw jasje

Sponsor Mur Schilderwerken steekt WIK 3 in prachtig nieuw jasje

WIK 3 ontving in eigen huis Jonathan 1 uit Zeist. Jan Willem Mur kende de avond van zijn leven. Het feit dat hij overal waar hij maar keek zijn naam zag, leek hem optimaal te motiveren. Hij haalde een ongekend niveau met als resultaat dat hij al zijn wedstrijden winnend afsloot. Rob Fokker speelde zeer aanvallend. Met keiharde smashes sloeg hij al zijn tegenstanders van tafel. Ook Wim Honkoop kreeg het publiek op de banken. Hij greep met energieke spinballen en een ijzerstek blok ook driemaal de winst. Doordat het dubbelspel ook op het conto van WIK 3 werd geschreven verdween de perfecte score van 10-0 in de boeken. “Ik heb lang naar deze avond uitgekeken, maar dat het zo geweldig zou verlopen had ik nooit durven dromen”, aldus Jan Willem Mur.

Talenten doen van zich spreken

WIK 1 speelde in Nieuwegein tegen VTV 3. Marcel Hoogendoorn toonde zich een geweldig aanvoerder. Hij bleek ongrijpbaar voor iedereen, waardoor hij op overtuigende wijze drie punten binnensleepte. Mark Boele kende weinig geluk. Herhaaldelijk zag hij een 2-0 voorsprong veranderen in een 3-2 verlies. Doordat Matthijs Fokker met een blessure aan de kant moest toekijken, werd Rick van de Paauw gevraagd om hem deze week te vervangen. Ondanks dat hij verdienstelijk inviel en een game won, kon hij dit echter net niet in een score vertalen. Doordat Mark en Marcel wel samen het dubbelspel verzilverden, werd het verlies tot 6-4 beperkt.

De talenten van WIK 2 draaien in hun debuutseizoen bovenin de 6e klasse mee. Deze week stond de wedstrijd tegen hekkensluiter Hoogland 6 op het programma. Om de goede lijn voort te zetten wisten Joris Fokker, Simon Verhoek en Rolf Janzen op voorhand dat een grote overwinning noodzakelijk was. Het zou een leuke middag worden voor de jongens van WIK 3. Joris, Simon en Rolf bleken duidelijk een maatje te groot voor de Hooglanders. Met slim en gedurfd spel werden alle enkelspelen knap gewonnen. Doordat ook de winst in het dubbelspel werd gegrepen door de wikkers, stond er ook hier een perfecte 10-0 overwinning op het scorebord.

| 31 oktober 2006