Belangrijke winst WIK 1

Junioren WIK 2 op dreef

WIK 1 junioren speelde in Culemborg tegen Gispen 1. Marcel Hoogendoorn en Matthijs Fokker waren de gehele middag goed op dreef. Met aggressieve aanvallen wisten ze allebei tweemaal een enkelspel te winnen. In de laatste partij stond Mark Boele tegenover de sterkste opponent. Hij steeg echter tot grote hoogte waardoor hij een 5-5 gelijkspel uit het vuur sleepte.

De talenten van WIK 2 junioren ontmoetten Almeerspin 5 in Almere-Buiten. De Kockenezen speelden van begin tot eind dominant tafeltennis. Dit zorgde ervoor dat de tegenstanders finaal werden overbluft. Simon Verhoek verzilverde eenvoudig zijn eerste wedstrijd. Rolf Janzen en Rick Romijn bleken de gehele middag ongrijpbaar. Zo wonnen ze beiden al hun enkelspelen. De winst in het dubbelspel maakte dat WIK 2 met een 8-2 uitoverwinning huiswaards keerde.

Senioren

De mannen van WIK 1, uitkomend in de 1e klasse, ontmoetten in Hilversum Quick ’32 3. Martin van Steijn kende een sterk begin en pakte hiermee direct zijn eerste wedstrijd. Alex de Hoop ontpopte zich vervolgens tot man van de wedstrijd door ongeslagen te blijven in het enkelspel en tevens samen met Frank Struijk het dubbelspel te winnen. Doordat Frank in zijn laatste wedstrijd wist te pieken, verdween er een keurige 6-4 uitoverwinning in de boeken. “Dankzij deze overwinning draaien we weer bovenin mee. In de 2e helft van het seizoen moet deze lijn worden voortgezet”, aldus een realistische Alex de Hoop.

WIK 4 speelde in eigen sporthal te Kockengen tegen de Vaart 4 uit Linschoten. Juran Hilhorst opende knap de score in zijn eerste partij. Na een wat stroef begin was het Gerben Bouthoorn die zich deed gelden. Hij veegde twee tegenstanders van tafel en sleepte tevens samen met Juran het dubbelspel naar wikzijde. Doordat Michel van Kleinwee in een zenuwslopende laatste wedstrijd zijn tegnstander eronder kreeg, verscheen er een zwaarbevochten gelijkspel op het scorebord.

| 17 oktober 2006