Zeer sterk optreden WIK 3

John Berger ongeslagen

WIK 3 ontving thuis Woerden 6. Na de grote nederlaag van vorige week waren John Berger, Jan Willem Mur en Rob Fokker uiterst gemotiveert om een goed resultaat neer te zetten. John haalde een buitengewoon hoog niveau. Met een agressieve spin en een solide blok slaagde hij erin al zijn tegenstanders met een nederlaag naar huis te sturen. Publiekslievelingen Jan Willem en Rob speelden ook zeker niet onverdienstelijk. Beiden gingen voluit voor ieder punt, hetgeen vermakelijke tafarelen opleverde. Allebei tekenden ze voor twee overwinningen in het enkelspel waardoor de eindstand op een 7-3 overwinning werd bepaald. “We hebben deze week een geweldige prestatie geleverd. Zelden heb ik zoveel bezieling en teamgeest gezien”, aldus een zielsgelukkige John Berger.

WIK 4 ging op bezoek bij De Schans 5 in Montfoort. Justus Romijn was ontketend. Met zeer gedreven spel domineerde hij wedstrijd na wedstrijd hetgeen resulteerde in twee winstpartijen en kans op een derde. Gerben Bouthoorn won meteen zijn eerste wedstrijd met overtuigende cijfers, maar kon daarna niet meer zijn stempel drukken. Gerard Kool debuteerde deze wedstrijd voor het eerst in de competitie. Ondanks dat hij niet onverdienstelijk speelde kon hij net geen bijdrage leveren aan de score waardoor er een 7-3 nederlaag werd geleden. “Ik heb de afgelopen weken hard getraind en ik ben blij dat ik op deze wijze de schade voor het team nog enigszins heb weten te beperken”, aldus Justus Romijn.

Junioren

De jongens van WIK 1 speelden in eigen arena tegen TTVN 4 uit Nieuwegein. Gezien het feit dat TTVN 4 koploper is in de 4e klasse, beloofde het een zware middag te worden voor Marcel Hoogendoorn, Mark Boele en Matthijs Fokker. Marcel won desalniettemin tot tweemaal toe een enkelspel ensamen met Matthijs wisten ze ook het dubbelspel naar wikzijde te slepen. Doordat Mark in de laatste wedstrijd ook de winst greep werd het verlies beperkt gehouden tot 4-6.

| 10 oktober 2006