Ronald wordt wederom verrast

Ditmaal verrassen senioren Ronald met lawine aan WIK-babykleren

Ronald dacht dat hij niet meer verrast kon worden tijdens het tafeltennissen. Tegenstanders lopen huilend van de tafel weg als ze tegen Ronald gespeeld hebben. Zelfs tijdens de training hebben sommige van ons psychologische ondersteuning nodig wanneer ze weer door Ronald worden gedold. Toch werd Ronald zelf voor de tweede maal verrast.

De senioren die Ronald wisten te verrassen. V.l.n.r. Justus, Frank, Jesse, John, Jan Willem, Rob, Michiel, Sjoerd.

De senioren die Ronald wisten te verrassen. V.l.n.r. Justus, Frank, Jesse, John, Jan Willem, Rob, Michiel, Sjoerd.

Wederom was Jan Willem de aanstichter van de verrassing. Hij had een lading WIK-babykleren geregeld. De trainingsavond liep zoals elke trainingavond voor Ronald totdat hij door de senioren werd geroepen. Niets vermoedend werd Ronald verrast door de lawine aan babykleren met overal waar mogelijk het prachtige WIK-logo. De Hema-tas mocht de pret niet drukken want van inpakken hebben wij WIKkers nog nooit gehoord.

Ronald en de babykleren voor zijn dochter Jaime.

Ronald en de babykleren voor zijn dochter Jaime.

We hopen dat Jaime niet te veel over de WIK-logo’s kwijlt en dat ze nog een hoop plezier mag beleven aan de kleertjes.

 

| 9 september 2006