We zijn weer begonnen!!!

Jeugdleden verrassen trainer/coach Ronald met een zee aan rozen

Afgelopen vrijdag om 18.00 stonden de eerste en echte trainingsbeulen weer voor de deur om het nieuwe seizoen af te trappen en de eerste training een maatje kleiner te maken. Kersverse papa Ronald werd door de jeugdleden verrast omdat ze allemaal een roos mee hadden genomen om dit heugelijke feit te vieren.

Ronald te midden van alle jeugdleden.

Ronald te midden van alle jeugdleden.

Trainer/coach Jan-Willem had de avond van te voren stiekem zonder medeweten van Ronald alle jeugdleden opgebeld om ze te vragen of ze een roos mee wilden nemen naar de training om zodoende Ronald te verrassen. Een zeer geslaagde verrassing waar Ronald danig van onder de indruk was. De reactie aan het thuisfront in Woerdense Verlaat, waar Aline trouw op vrijdagavond wacht tot haar Ronald terugkeert van de training, zal zeker niet minder geweest zijn.

Inmiddels hebben we Ronald zijn reactie binnen:
Vorige week vrijdag werd ik blij verrast door de actie van alle jeugdleden, die allemaal een mooi roosje meegenomen hadden. Nu staan er 3 grote vazen te pronken in huize Verleun! Bedankt kids en bedankt JW voor het overbrengen van het nieuws.

Goed, nu nog even het allerbelangrijkste: WE ZIJN WEER BEGONNEN MET TRAINEN!!
De komende weken kan er ook getraind worden op dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur en natuurlijk op vrijdagavond vanaf 18.00 uur! Schrijf het in je agenda…

| 19 augustus 2006