WIK aanschouwt huzarenstukje tischtennis

Afgelopen dinsdag 18 april hebben 3 van de talenten van WIK 1 Junioren het echte werk kunnen aanschouwen. Samen met trainer/coach Ronald en razende reporter Tim waren de talenten aanwezig bij de oefeninterland van de herenselectie Nederland tegen Sloveniƫ in het tafeltenniscentrum te Hilversum. Na een lange winderige rit in de cabrio richting Hilversum waren de mannen fris genoeg om toptafeltennis te aanschouwen.

Vergeten op de foto te gaan met het knappe Nederlands damesteam

Bij binnenkomst vielen de mannen van WIK meteen op bij Trinko Keen die direct met de mannen van WIK op de foto wilde maar de mannen weigerden. Er moest eerst maar eens fatsoenlijk getafeltennist worden. Samen met Danny Heister liet Trinko Keen een zeer sterk staaltje tafeltennis zien. Barry Weijers en Michel de Boer mochten hierna aan de slag en toonden bij vlagen zeer sterk spel. De mannen van WIK vroegen zich alleen af of Barry Weijers en Michel de Boer wel een potje kunnen winnen van Alex en Frank. Aangezien Barry Weijers in Landelijke B nog huilend van Frank verloor.

TT NL 2006 Hilversum 1

Na al deze prachtige wedstrijden vonden de mannen van WIK het tijd om Trinko Keen bij hun te roepen voor de fotoronde. Een droom kwam uit voor Trinko Keen alswel de mannen van WIK.

TT NL 2006 Hilversum 2

Als kers op de slagroom werden ook door de dames wedstrijden gespeeld. Het Nederlands damesteam speelde tegen TTC Troisdorf Spich uit de Erste Bundesliga. Voor Nederland traden verdedigster Elena Timina, Linda Cremers en de, volgends de mannen van WIK, knappe Carla Nouwen aan. De mannen van WIK waren vooral te spreken over de gretige indruk die Linda Cremers maakte in haar wedstrijden. Vervolgens verdronken de mannen in de mooie ogen van Carla Nouwen. Door al het vrouwelijk geweld vergaten de mannen van WIK op de foto te gaan met het gehele Nederlandse damesteam. Bedroef door deze gemiste kans maar optimistisch van de leerzame momenten op deze geweldige avond vertrokken de mannen van WIK richting huis.

TT NL 2006 Hilversum 3

 

TT NL 2006 Hilversum 4

| 15 april 2006