WIK 1 KAMPIOEN

Afgelopen vrijdag speelde WIK 1 in eigen sporthal tegen UTTC 3 uit Utrecht, de directe concurrent voor het kampioenschap in de 2e klasse. Wanneer een grote overwinning zou worden behaald kon WIK 1 het kampioenschap al een week voor het einde van de competitie binnenhalen.

WIK 1, met v.l.n.r. Sjoerd Vendrik (invaller), Frank Struijk en Alex de Hoop, is officieus kampioen geworden in de 2e klasse. Ontbrekend op foto zijn Alwin Grootenhuis en Martin van Steijn.

WIK 1, met v.l.n.r. Sjoerd Vendrik (invaller), Frank Struijk en Alex de Hoop, is officieus kampioen geworden in de 2e klasse. Ontbrekend op foto zijn Alwin Grootenhuis en Martin van Steijn.

Frank Struijk, Alex de Hoop en invaller Sjoerd Vendrik waren om die reden uitermate gemotiveerd om een goed resultaat te behalen. Frank en Alex speelden bij vlagen de sterren van de hemel. Met flitsende aanvalsballen lieten zij al hun tegenstanders kansloos. Doordat ze samen ook de winst in het dubbelspel grepen, stond de teller van WIK al snel op 7 punten. Sjoerd slaagde erin om het gat met UTTC op een onoverbrugbare 11 punten te brengen, door overtuigend met 3-0 te winnen in zijn laatste wedstrijd. “We zijn erg blij dat we in deze sterke poule het kampioenschap hebben kunnen pakken en willen bij deze dan ook Alwin en Martin bedanken voor het geweldige seizoen!” Aldus Frank Struijk en Alex de Hoop.

Junioren

De jongens van WIK 1 gingen afgelopen week op bezoek bij UTTC 1 in Utrecht. Momenteel staat WIK 1 een tweetal punten achter op UTTC 1 in de strijd om de derde plaats. In een zeer aantrekkelijke ontmoeting vochten Marcel Hoogendoorn, Rick Romijn en Rolf Janzen als leeuwen. Marcel was de gehele avond niet te kloppen en mocht weer drie overwinningen bijschrijven, wat zijn seizoenstotaal brengt op 22 winstpartijen uit 24 wedstrijden. Rick en Rolf slaagden er beiden in om één wedstrijd te winnen, waardoor de punten gelijk werden verdeeld: 5-5.

| 8 april 2006