Junioren WIK oogsten 8-2 overwinning

Rolf Janzen benut zijn kansen

De talenten van WIK speelden in eigen sporthal tegen hekkensluiter Maarssen 2. Vooraf was duidelijk dat een grote overwinning nodig zou zijn om uitzicht op een plaats in de top 3 te behouden. Met dit in het achterhoofd trokken Marcel Hoogendoorn, Matthijs Fokker en Rolf Janzen ten strijde.

Rolf Janzen heeft de smaak te pakken.

Rolf Janzen heeft de smaak te pakken.

Ook in zijn laatste wedstrijd van het seizoen liet Marcel zien dat hij kwaliteit zat heeft. Door wederom al zijn enkelspelen met grote eenvoud te winnen, sluit hij zijn individuele seizoen af met een uitstekend winstpercentage van maar liefst 90%. Matthijs speelde met veel inzet en knap aanvalspel, hetgeen hem 2 winstpartijen opleverde. Rolf kende dag van zijn leven. Niet alleen slaagde hij erin om zijn eerste winstpartij van het seizoen te pakken, maar hij plakte er ook meteen de tweede achteraan. Doordat ook het dubbelspel werd binnengesleept, werd de eindstand bepaald op 8-2. “Ik kan haast niet wachten tot de volgende week. Ik heb de smaak van het winnen nu te pakken!” Aldus een enthousiaste Rolf Janzen.

Senioren

WIK 2, uitkomend in de 2e klasse, ging begin van de week al op bezoek bij officieus kampioen Bunshot 1 in Spakenburg. Ondanks dat er in de thuisontmoeting geen enkel punt werd behaald, gingen Wilco Fokker, Ronald Verleun en invaller John Berger vol goede moed de strijd aan. Al snel bleek echter dat de krachtsverhoudingen andermaal te groot waren. Wilco Fokker slaagde er nog wel in om de eer te redden, maar een 9-1 nederlaag was onvermijdelijk.

WIK 3 ontving in Kockengen VTV 14. Aangezien de mannen uit Nieuwegein goede papieren hebben voor het kampioenschap in de 4e klasse beloofde het een zware wedstrijd te worden voor Wim Honkoop, John Berger en Rob Fokker. Zowel Wim als John slaagden er eenmaal in een tegenstander te kloppen. Doordat verder echter alleen het dubbelspel ten prooi viel aan de wikkers, verdween er een 3-7 thuisnederlaag in de boeken.

| 1 april 2006